Over ons

Ik ben Esther, een HBO opgeleide huidtherapeut en ik werk in mijn eigen praktijk. Hier behandel ik dagelijks mensen met verschillende huidproblemen, zie de website. Deze is nog onder constructie omdat ik net een praktijk heb overgenomen, welke al 30 jaar bestaat. Daarnaast heb ik deze webshop geopend, zo kan iedereen gemakkelijk de vertrouwde producten uit de praktijk ook online (na)bestellen! 

Weet jij soms ook niet meer wat je voor je huid moet gebruiken? Welke producten zijn goed, veilig en welke ingrediënten werken nou écht? Dat werk heb ik voor je gedaan!

Sinds 2015 ben ik Bachelor Huidtherapeut en werk in mijn eigen praktijk met de professionele producten van Dermaquest. Daarnaast werk ik, net als veel andere huidtherapeuten en dermatologen, met La Roche PosayTebiskin, Alhydran en Lycogel. 

Ik weet precies welke ingrediënten echt werken.
Daardoor kom je op deze webshop alleen producten tegen waar ik achter sta. In mijn zoektocht kwam ik ook Mad Hippie tegen in Amerika, natuurlijke skincare van hoge kwaliteit. Ook echt een aanrader :) 

In deze shop en bij mij in de praktijk is er voor iedere huid en elk budget een geschikte skincare routine.
Op basis van je huidtype & vraag kan ik je persoonlijk helpen voor een goede basis, en die begint bij de juiste reiniger en crème.