Voor iedere huid

Bij ons kun je terecht voor veel verschillende soorten huidproducten, bijpassend bij het huidprobleem en budget. Wij werken in de huidtherapiepraktijk met Dermaquest, dat zijn geavanceerde producten met hoogwaardige ingrediënten. Hiervoor zijn ook producten voor thuis om de behaalde resultaten te behouden. Daarnaast zijn hier ook de merken La Roche Posay en Tebiskin te verkrijgen. Deze producten worden vaak ingezet in de huidtherapeutische praktijk en zijn wat vriendelijker voor de portemonnee. 

 

Daarnaast verkopen wij ook Mad Hippie! 
Mad Hippie is een award winning natuurlijk huidverzorgingsmerk uit de US. Het is het favoriete merk voor natuurlijke huidverzorging van vele bekende Amerikaanse sterren. De lijn van Mad Hippie is compleet natuurlijk, veilig voor je huid en zonder schadelijke stoffen.

Ze zorgen ervoor dat hun impact op het milieu zo klein mogelijk is. Ook deze producten bevatten een hoge concentratie aan anti-aging ingrediënten die echt wat voor de huid doen. Alle ingrediënten vullen elkaar aan en werken synergetisch. De antioxidanten, vitamines, peptiden, alpha hydroxy acids (AHA's) en appelstamcellen in de Mad Hippie producten zijn de natuurlijke oplossing voor de ouder wordende huid.

 

Ook mag Alhydran niet ontbreken! Dit is niet alleen een littekencrème, maar werkt bij tal van huidaandoeningen. Alhydran wordt vaan ingezet bij de beschadigde huid. Het beschermt je huid, en zorgt dat die beter herstelt. Ook verminderen klachten door huidaandoeningen, zoals jeuk, droogte en roodheid.

 

Lycogel, hét camouflagemiddel in de huidtherapie, de werking is bewezen in vele wetenschappelijke en klinische studies. Daarom gebruiken artsen en huidprofessionals deze crème ook. Lycogel camouflage is de enige echte ademende foundation ter wereld die de huid laat ademen waardoor het herstelproces na een behandeling versnelt.

Deze camouflage bevat LYCG (live yeast cell derivative). Dit krachtige, vochtinbrengend middel gaat ontstekingen tegen en versnelt het wondgenezingsproces. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren.

Het is klinisch bewezen dat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen, omdat deze de gevoelige huiden zoals rosacea, vitiligo, of acne niet irriteert. Daarentegen kalmeert het de huid en biedt het bescherming tegen toekomstige zonschade.

De 'breathable camouflage' is verkrijgbaar in 12 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. De camouflage oogt zeer natuurlijk en blijft de hele dag goed zitten. Lycogel bevat SPF 30 en geeft niet af op kleding. Bovendien is de camouflage waterbestendig tot ongeveer 1,5 uur.